Polishing Stones for Original Moroccan Tadelakt Tierrafino Stone

De polijststenen voor Tadelakt moeten goed in de hand liggen, zo dat de hand niet tijdens het polijsten verkrampt. Agaat zijn de beste soort stenen. De stenen worden door onze meesters met de hand geslepen. Op bijzonder wenst kunnen wij de stenen zo maken zoals de klant het wil. Wij hebben ook Marokkaanse kiezelstenen in het sortiment. De stenen zijn bedoelt om een glad gepleisterde oppervlak van Tadelakt meer te verdichten en een hand gemaakte uiterlijk te verkrijgen.

GA NAAR VERKOOPPUNTEN

Tierrafino Stone tadelakt/kalkmortel wordt beschouwd als één van de moeilijkste pleisters om te verwerken.Tenzij je een zeer ervaren doe-het-zelver bent, is het verstandig om Tierrafino Stone aan te laten brengen door een vakman. Voor in een glanzend resultaat in alle opzichten heb je nodig: Tierrafino Stone, Tadelakt zeep en de juiste gereedschappen waaronder de polijststeen. Als je zelf aan de slag wilt gaan met kalkmortel, dan vindt je de verwerkingsinstructies, de eisen die aan de ondergrond gesteld worden en verdere technische informatie in de productbladen voor Tierrafino Stone

Workshops

Tierrafino organiseert workshops, seminars, stages, cursussen en opleiding over het aanbrengen van leemstuc, leempleister, leemverf, stuccolustro, tadelakt, BetonLook, Antique Provence, leemfinish, leembouw in het algemeen en natuurlijk bouwen met leem.
Interesse?.meld je nu aan

Wil je op de hoogte blijven van al ons leem-nieuws!

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

A title

Image Box text