Van Mondfrans Stukadoors- en Afbouwmaterialen B.V.

Tierrafino Verkooppunt

Van Mondfrans  leem kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemproducten bij de Van Mondfrans klik hier!

Van Mondfrans Stukadoors- en Afbouwmaterialen B.V. is begonnen in de jaren ’90. De oprichter van dit bedrijf, mijn vader Cor van Mondfrans, begon met de verkoop van stukadoors-producten, na zelf een geruime tijd als stukadoor te hebben gewerkt (vanaf de 50-jaren). Cor van Mondfrans ergerde zich eraan dat hij zijn spullen overal in Nederland moest zoeken.

Er waren in die tijd wel leveranciers maar geen van allen had alles in huis voor de stukadoor. Dit was de reden om zelf een complete stukadoorswinkel te beginnen. In het begin een moeilijke periode, maar na een paar jaar, begon het bedrijf bekend te worden in het Gooi.en het werd drukker en drukker. Zo druk dat mijn vader vroeg, om bij hem in het bedrijf te komen werken. Sinds 1994 zijn wij gevestigd op de Rozenbottelberg 2 in Eemnes en zijn we een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Op wie richten wij ons?

Wij verkopen in principe aan iedereen, particulieren, stukadoors, aannemers, schilders en tegelzetters.

Wat verkopen we?

Natuurlijk hebben wij de meest uitgebreide sortering van stukadoorsartikelen, zoals gips- en cement-producten, lijstwerk, profielen, gereedschap, spuitmachines, kleding en afdekmaterialen etc., maar ook tegellijmen, egalines, lak- en muurverven voor binnen en buiten, eigenlijk te veel om op te noemen. Kom daarom gerust een keer bij ons langs om ook onze winkel en showroom te bekijken, om diversen producten in het echt op de muren en plafonds te zien, zoals leem, tadelakt, beton ciré, lijstwerk en ornamenten.

Belangrijke eigenschappen:

Service staat bij ons voorop, wij geven advies en de koffie/thee staat altijd klaar
Ruime hal waar u in en door kan rijden met auto(+aanhanger) om makkelijk uw spullen in te kunnen laden
Gratis bezorging van volle pallets op de werkplaats (binnen de regio)

Wij zien u graag in onze winkel/showroom!

Van Mondfrans Stukadoors- en Afbouwmaterialen B.V.
Remco van Mondfrans

Van Mondfrans leem kopen van Tierrafino

Informatieve product-pagina’s van Tierrafino leemstuc.

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops