Tierrafino B.V.

Tierrafino B.V. producent-leembouw-stukadoor adviseert en assisteert u met het vinden van een passende verwerker voor uw project bij u in de buurt. Als producent werken we nauw samen met onze verkooppunten en verwerkers. Vele speciale verwerkers staan in ons Tierrafino Clay Experts-bestand.

U kunt via ons een projectverzoek doen bij Hermann Giskes (Giskes Design) . Voor bijzondere projecten kunt u tevens een beroep doen op onze oprichter en leemmaster Carl Giskes

Koop hier direct onze prachtige product-Samples en Color Cards online!

leemstuc Tierrafino WWF Zeist
leemstuc Tierrafino WWF Zeist Verwerker: Charles Thuijls, Marteen Oudshoorn

 

leemstuc Tierrafino
leemstuc Tierrafino DryPaint Hilton Schipol Verwerker: Martijn Heinsius, Armin Ardi, Hermann Giskes Foto: Carl Giskes

Block "offerte" not found

Tierrafino B.V. producent-leembouw-stukadoor

De Technical Friday Morning,

TFM is, in principe, een ochtend voor professionals (architecten en interieurdesigners e.a.) waar uitleg wordt gegeven over leembouw in het algemeen, technische toepassingen van onze leemproducten aan de hand van een rondleiding door onze Amsterdam Clay Factory. Duur van de presentatie max 1,5 uur.
Voor een afspraak kunt u mailen, telefonisch contact met ons opnemen of het toegevoegde formulier invullen en verzenden.

Meld je aan

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops