EcoGo leem kopen van Tierrafino

EcoGo leem kopen  van Tierrafino

Tierrafino Verkooppunt

Voor Tierrafino leemproducten bij EcoGo klik hier!

EcoGo is vanuit de praktijk ontstaan in het buitengebied van Someren, tussen Eindhoven (ca. 20 minuten via A2) en Weert. Door ervaring en het zelf werken met de producten is er een kennis ontstaan die we graag delen met andere mensen die ook op een ecologisch verantwoorde wijze willen (ver-) bouwen. Goed advies en/of begeleiding is vaak belangrijk om een gewenst resultaat te verkrijgen en het beste uit deze mooie producten te kunnen ervaren en beleven. Het is goed om je te realiseren dat je huis eigenlijk een tweede huid is, daar smeren we liever ook geen toxische stoffen op. Als je er zo naar kijkt, maak je vanzelf betere keuzes. Houd jezelf, maar ook dus je huis, gezond. Wij kunnen u daarbij een helpende hand toesteken. Dat kan verder gaan dan de producten die wij op deze site aanbieden. Bepaalde producten zijn nog niet toegevoegd. Deze kunt u via mail of telefonisch gewoon bestellen.

John van den Molengraft

Meesterschilder

Wij leveren schilderbenodigdheden voor de ambachtelijke (kunst-) schilder.
Voornamelijk zon-gebleekte, zon-ingedikte lijnolie van biologische afkomst.
Dit maken wij in eigen productie zodat we controle hebben over het hele productie proces van het zaad tot aan de olie in de fles.
Soms kan het voorkomen dat er even geen voorraad is, de zon is dan nog aan het werk, nieuwe voorraad komt er dan “snel” weer aan.
Daarnaast leveren wij fresco grondstoffen welke voornamelijk bestaan uit kalkdeeg (ook wel natuurkalk of putkalk genoemd).
Mogelijk wordt dit assortiment uitgebreid, suggesties zijn van harte welkom.

Ecogo leem kopen van Tierrafino

Informatieve productpagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops