EcoBouwWinkel

Tierrafino Verkooppunt

De EcoBouwWinkel leem kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemproducten bij EcoBouwWinkel klik hier!

Webwinkel en fysieke winkel voor duurzaam & ecologisch bouwen én gezond wonen.
EcoBouwWinkel: natuurlijk duurzaam & ecologisch!
De EcoBouwWinkel is een webwinkel voor duurzaam & ecologisch bouwen én gezond wonen. Een webshop met een ruime keuze aan bio-ecologische bouwmaterialen.
Wil je ecologisch aan de slag? Heb je opmerkingen, vragen, twijfels, over bepaalde producten, hun toepassing of bepaalde bestellingen? Ben je bezig met een nieuwbouw, een verbouwing, klusjes of grotere werken? Aanemer of particulier? Aarzel niet ons te contacteren: we hebben alles in huis voor jouw duurzame en ecologische ‘thuis’.

Wil je binnen afwerken met duurzame, gezonde en milieuvriendelijke materialen, zoals natuurlijke leem- en/of kalkpleisters? Dan kan je terecht bij de online EcoBouwWinkel, een webshop met een ruime keuze aan gezonde bio-ecologische bouwmaterialen, die bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en bovendien een minimale impact hebben op mens en milieu.
Kalkpleisters bestaan uit natuurlijke luchtdoorlatende materialen die bijdragen tot de gezondheid en het woonwelzijn. Ze zijn geschikt voor het dampopen en beschermend bepleisteren van draag- en scheidingsmuren van baksteen, tufsteen, natuursteen en gemengd materiaal, binnen en meestal ook buiten. Kunnen ook in vochtige ruimten toegepast worden.

Vragen over bepaalde producten, hun toepassing of bestellingen? Aarzel niet ons te contacteren.
Voor vragen en inlichtingen kan je ons contactformulier gebruiken of een e-mailtje sturen naar info@ecobouwwinkel.be.
In onze toonzaal in Diksmuide kan je terecht voor persoonlijk advies.

EcoBouwWinkel leem kopen van Tierrafino

Informatieve productpagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops