Eco-Bouwmaterialen B.V. leem kopen Tierrafino

Eco-Bouwmaterialen leem kopen Tierrafino

Tierrafino Verkooppunt

Voor Tierrafino leemproducten bij Eco-Bouwmaterialen klik hier!

Leemstuc kopen
Productpagina informatie LEEMSTUC

Leemverf kopen
Productpagina LEEMVERF

Ecobouwen is ruim 19 jaar geleden opgezet door Peter van het Westeinde en richt zich al meer dan 15 jaar volledig op het werken met natuurlijke producten. In deze jaren heeft hij veel ervaring opgedaan en topleveranciers kunnen selecteren waar hij nu nauw mee samenwerkt. Door zijn enthousiasme en passie voor het vak wil Peter zich constant blijven ontwikkelen. Zo volgt hij regelmatig cursussen bij leveranciers en geeft zelf workshops om zowel bedrijven als particulieren met natuurlijke producten te leren werken. Hierdoor blijft de kennis bij ons altijd up-to-date.

Bij ons heeft u de keuze om het werk geheel zelf uit te voeren met ondersteunend advies en uw benodigde materialen te kopen via eco-bouwmaterialen.nl of het werk geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Ecobouwen. Indien u interesse heeft in welke producten wij gebruiken en verkopen, neem dan een kijkje in de webshop of bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen). Voor een persoonlijk adviesgesprek of voor vragen over onze werkwijze of producten staan Peter en zijn team u graag te woord.

Heeft u een bestaand huis gekocht en wilt u deze graag natuurlijk verbouwen, een nieuwbouw huis graag bouwen met natuurlijke materialen of wilt u graag uw oude badkamer een nieuwe natuurlijke look geven? Bij Ecobouwen kunt u terecht voor advies, ondersteuning en de uitvoering van natuurlijke renovaties, restauraties, verbouwingen, strobalenbouw, kleine nieuwbouw of aanbouw. Wij hebben 20 jaar ervaring met het werken met natuurproducten. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, net als de relatie met onze klanten. Gedurende het hele proces werken we dan ook intensief samen, om zo uw wensen naar voldoening te realiseren.

Eco Bouwmaterialen leem kopen van Tierrafino