Duller & Co leemverf kopen van Tierrafino

Tierrafino Verkooppunt

Duller & Co leemverf kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemverf bij Duller & Co klik hier!

Duller & Co is anders. Bij ons kan het wél!

Duller & Co voert producten waarvan vaak gezegd wordt dat ze niet (meer) bestaan!

We combineren veel specialismes: bladgoud, natuurverf, alle afwerkingen voor meubelmakers, decoratieve technieken o.a. marmer- en houtimitatie, verf voor niet-maatvast timmerwerk (bijvoorbeeld woonarken), producten voor restauratie. Bijna elke iets afwijkende vraag heeft profijt van de kennis die hiermee gepaard gaat.

We voeren veel merken met eigen filosofie wat betreft verf, kleur en techniek. Een eenvoudig praktisch voorbeeld om dit wat toe te lichten: volgens standaardadvies verf je een badkamermuur ‘dicht’ , met bijvoorbeeld Alabastine (en dat kan best lang blijven zitten, maar ook de bekende problemen verergeren); je kan ‘m ook ademend en natuurlijk schimmelwerend verven, met bijvoorbeeld een kalkverf!

We hebben echt kennis over de producten en we hebben de meeste producten zelf ook gebruikt. Buiten het boekje / het etiket kan er vaak heel veel meer met een product (en soms kan er minder!). Zo halen we voor u het onderste uit de kan.
Duller & Co heeft een uitgekiend en bijzonder assortiment: niet veel van hetzelfde; maar veel krenten uit de pap van veel verschillende leveranciers.

Duller & Co is meer dan betaalbaar: je betaalt bij Duller & Co niets extra’s voor de kennis, de aandacht of “omdat het een kleine zaak is”. Voor veel verfwensen bieden we producten die voordeliger zijn dan bij de bouwmarkt!

Duller & Co zet vrijblijvend testen voor u op: voor op uw hout, bij de zoektocht naar de juiste lak/olie/was/zeep of beitskleur, zijn we gewoon testen op te zetten. Dit scheelt enorm in gedoe en uw portemonnee. Neem het hout mee!

Duller & Co heeft veel zeer tevreden klanten!

Duller & Co leemverf kopen van Tierrafino

Informatieve product-pagina’s van Tierrafino leemverf 

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops