Dubomat

Tierrafino Verkooppunt

Dubomat leem kopen van Tierrafino!

Voor Tierrafino leemproducten bij Dubomat klik hier!

Dubomat leem kopen van Tierrafino!

Dubomat levert milieuvriendelijke en gezonde bouwmaterialen aan particulier, professionele klusser, aannemer en bouwmaterialenhandel.

Dubomat werd in maart 1993 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door Dirk van Impe, gewoon klein begonnen, maar wel voorzien van goede afspraken met producenten en collega ondernemers. In Groningen (Joost Halbertsma en Jo Reijbroek) en in Rucphen nabij Roosendaal (Johan en Conny Roozen) groeide de handel door. Internet en webwinkels veranderde het koopgedrag, maar mede daardoor wordt nu wel heel Nederland bediend. Dirk en Joost hebben zich nu vooral toegelegd op advisering in materiaaltoepassingen en hun (on)mogelijkheden.

Johan doet de webwinkel alsmede de directe (groot)handel. Voor de toekomst zijn gevorderde plannen voor vergaande samenwerking met de collega’s en verdere uitbreiding van het programma. Er is een gezonde verhouding tussen idealisme en realisme met voordelen voor iedereen.

Dubomat laat vooral zien dat verantwoord bouwen onder handbereik ligt; niet alleen omdat we een belangrijk deel van de materialen uit voorraad kunnen leveren, maar vooral ook omdat we méér bieden: goed advies en slimme tips. Zodat u goed doordacht en bouwfysisch optimaal kunt (ver-)bouwen en daarna comfortabel en gezond gebruiken/bewonen.
Eenmaal gewend, wil je echt niet anders!

Webshop

Een groot deel van onze producten is via deze webwinkel te bestellen. Voor de andere producten kunt u met ons contact opnemen per telefoon: 0620.909659 – 0165.341650 of e-mail: info@dubomat.nl.

Dubomat leem kopen van Tierrafino

Informatieve productpagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops